Plată și livrare

Modalități de plată:

Numerar – plata se face in lei, integral, la livrarea produsului prin curierat. Plata se va face direct catre firma de curierat pe baza de chitanta.

Ordin de plata – procesarea comenzii se va efectua dupa primirea confirmarii de plata. Ulterior veti fi contactat telefonic pentru livrarea produselor.
Factura fiscala o veti primi impreuna cu coletul sau prin email la adresa indicata in comanda.

 

Livrarea produselor:

Livrarea este GRATUITĂ pentru comenzile cu valoare mai mare de 300 LEI in București si Ilfov. Pentru comenzile cu valoare mai mica de 300 LEI, taxa de livrare este de 25 LEI in București.

Livrarea este GRATUITA pentru comenzile cu valoare mai mare de 300 LEI in tara. Pentru comenzile cu valoare mai mica de 300 LEI, taxa de livrare este de 25 LEI in tara.

Livrarea se face prin FAN COURIER, URGENT CARGUS, SAMEDAY COURIER sau curieri proprii in Bucuresti.
Livrarile se fac incepand cu urmatorea zi lucratoare, in oridinea primirii acestora.
Clientul are posibilitatea sa ridice personal produsele, fara a implica alte costuri, de la urmatoarea adresa: Str. Dumitru Slugeru, Nr.16, Sector 2. Clientul are obligatia de a stabili telefonic ora la care doreste sa ridice produsele.
Produsele se afla in amabalajul original, sigilat, al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare.

Va multumim,

Echipa Crama Ta!